Laatste nieuws

Twente Ballooning 2017 zeer succesvol!

Ook dit jaar was de Asito ballon van de partij bij het jaarlijkse ballonevenement in Oldenzaal. Tijdens Twente Ballooning 2017 zijn 4 dagen achter elkaar 35 ballonnen opgestegen en de vrijdagavond vond de traditionele nightglow plaats. We kijken terug op een zeer geslaagde en gezellige week.

Ballonvaren in kleine groepjes

Ook dit seizoen kunt u weer genieten van gezellige ballonvaarten in een prettige sfeer en een overzichtelijk groepsverband. Ballon Team Joure biedt de mogelijkheid om in kleine groepjes te ballonvaren. Op deze wijze kunt een onvergetelijke ballonvaart maken met uw gezin, familie of vrienden.

Eerste ballonvaarten van het seizoen!

De eerste ballonvaarten van het seizoen zijn alweer achter de rug. De passagiers hebben genoten van het mooie voorjaarsweer en van de schitterende uitzichten. Ook de ballonvaart vanuit het stadion van Heracles te Almelo was een groot succes.

Voorbereidingen ballonseizoen 2017

De voorbereidingen voor een nieuw seizoen ballonvaren zijn al weer in volle gang bij Ballon Team Joure. We zijn bezig met een mooie nieuwe mand en ook de site zal onder handen genomen worden. Nog even wachten op wat beter weer en we kunnen weer de lucht in.

Ballonvaren in het naseizoen

Kom ballonvaren bij Ballon Team Joure en geniet van de nazomer. In het naseizoen zijn de dagen korter maar heb je vaak nog mooie namiddagen. Ook ballonvaren in de ochtend is dan echt de moeite waard!

Asito ballon doet mee met Twente Ballooning 2016

Ook dit jaar is de ballon van Asito weer te bewonderen tijdens de ballooning in Oldenzaal. Samen met 30 andere ballonnen elk jaar weer een spektakel.

Ballon Team Joure sponsort veiling!

Ballon Team Joure heeft een ballonvaart voor twee personen beschikbaar gesteld voor de veiling ten behoeve van de Samenloop voor hoop.

En we zijn weer los!

De eerste vaart van het ballonseizoen  2016 is weer een feit. Bijzonder mooie vaart gemaakt vanuit het stadion van Heracles met de Asito ballon.

Een nieuw seizoen in voorbereiding!

Het komende seizoen ballonvaren wordt alweer druk voorbereid. Nieuwe bedrijfskleding, pins, nieuwe boerenpakketten, etc. Het belooft weer een mooi seizoen te worden.